31 Mart 2013 Pazar

Basur Kremleri İse Yariyor Mu?


Basur Kremleri İşe Yarıyor Mu?

basur kremleri
basur kremleri
Değerli okurlarım son zamanlar basur kremleri hakkında epey mesaj aldım. Sorularınızı tek tek cevaplamaktansa genel olarak basur kremlerini ele almak istedim. Şuanda hangi kremler satılır ne kadar etkilidir gibi soruların cevaplarını vermeye çalışacağım.

Basur rahatsızlığının tedavisinde uygulanan yöntemlerden biri de basur kremleridir. Genel olarak tavsiye etmesem de basuru yatıştırıcı yönünden ötürü biraz olsun merakınızı gidereceğim. Basur kremlerinin hiç bir zaman %100 çözüm yolu olmadığını unutmayın diyerek lafa gireyim artık...


Basur kremlerini genel olarak şu şekilde piyasada bulabilirsiniz.

basur kremleri
anestol
Anestol: Makat çatlağı,boğulmuş basur,cilt yanığı gibi ağrılı her durumda kullanılabilir içindeki bölgesel uyuşukluk sağlayan maddeler sayesinde ağrıyı azaltır.Rahatlatır.Sadece dış kısma sürülür.

Hedensa pomat: içerdiği maddeler bölgesel olarak ağrıyı ve şişliği azaltır,mentol serinlik hissi vererek rahatlatır.Hem dışarı hemde kanülle anüs içine sıkılarak uygulanır.Bu etkili bir kremdir.

Hemoralgine pomat:İçerdiği uyuşturucuyla ağrıyı,damar büzücülerle kanamayı azaltır,dışarı ve kanülle anüs iç kısmına günde iki defa uygulanabilir.

Kortos krem:içerdiği kortizon sayesinde şişlik ve kaşıntıyı azaltır,kortizonun ciltte yapabileceği başka sorunlar sebebiyle uzun süre kullanılmamalıdır.Günde iki defa uygulanabilir.Uzun süreli kullanımlarda kişiye rahatsızlık verebilir. Dikkat edilmelidir.

Procto-Glivenol krem:İçerdiği bölgesel uyuşturucuyla ağrıyı azaltır,şişlik ve kaşıntıyı azaltan maddeler şikayetlere iyi gelir,belirgin yan etkisi yoktur. Günde iki defa uygulanabilir.

Proctolog krem:kaşıntı ve şişlik hissini azaltabilir kortizon içermediğinden belirgin yan etki oluşturmadan uzun süre kullanılabilir.Vücuda ve deriye zarar vermez Günde iki defa uygulanabilir.

basur kremleri

§  Kortos anal kremi: Kortizonludur. Şişliği ve kaşıntıyı en aza indirir.Ancak kortizonun cilde zarar verme ihtimali çok yüksek olduğu için uzun süre kullanılmamalıdır.
§  Proctolog anal kremi: Kaşıntı ve şişliği en aza indirir.Kortizon içermez.Yan etkisi yok denecek kadardır.
§  Procta-glivenol anal kremi: Bölgesel uyuşturucu içerir.Ağrı,kaşıntı ve şişliği giderir.
§  Anestol pomad: Sadece dış kısma sürülür.
§  Hemoralgine anal kremi:Uyuşturucu içerir.Ağrıyı,kaşıntıyı ve şişliği azaltır.

Basur kremleri ağrınızı veya şişliklerinizi azaltabilir ancak hiç bir zaman kesin çözüm değildir. Kesin çözüm yöntemini bitkisel,doğal yollarla aramalısınız. Bu yüzden üç adım yöntemini inceleyin.

Basur Kremleri Göz Altı Morluklarına İyi Gelir Mi?



Bu konuda bilimsel bir veri olmasa da ünlülerin bu yöntemi kullandığı söylenir hep. Ancak bu konunun basurla pek alakası yoktur. Basur kremlerinin formülünde genel anlamda ciltten daha hassas bölgelere uygulanma prensibi vardır. Yani siz siz olun bu tarz şeylerle vakit kaybetmeyin diyorum. Basur kremlerini almadan önce bir daha düşünün. Takipte kalın..
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Basur Bitkisel Tedavi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...