23 Ocak 2013 Çarşamba

Basurun Belirtileri Nelerdir? (2)


Daha önce basurun belirtilerine değinmiştim. O yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bu yazımda biraz daha detaya inerek sizlere basurun belirtileri nelerdir? sorusunu cevaplamaya çalışacağım. En önemlisi belirtilere karşı neler yapabiliriz onu da yazmaya çalışacağım..

Basurun Belirtileri Nelerdir?


 ü  Anüs etrafında şişme,ağrılar vb. durumlar
 ü  Anal bölgede kaşıntı
 ü  Dışkılama sırasında veya sonrasında kanama
 ü  Anüste yumuşak doku çıkıntısı
 ü  Anal bölgede yanma hissi

Genel olarak belirtileri böyle sayabilmemiz mümkündür. Ancak basur hastalığı 4 evrede görülür ve her evrede farklı belirtiler vardır. Gelin bunları da tek tek inceleyelim.

basurun belirtileri nelerdir
basurun belirtileri nelerdir

1. Evre Belirtileri : Anüs ve çevresinde kaşıntılar oluşur. Ancak sizleri fazla rahatsız etmez. Bazen sanki tuvaletiniz bitmemiş gibi bir hisse kapılırsınız. Nadir de olsa ağrısız kanamalar olabilir.Birçok insanda 1. evre görülür çok önemli değildir. Yediğinize içtiğinize dikkat ederseniz bir sıkıntı yaşamazsınız.


2. Evre Belirtileri : Bu evrede artık basur memelerini hissedersiniz. Dışarıya sarkar ve ele gelir. İç çamaşırınızda kan lekeleri görmeniz mümkündür.


3. Evre Belirtileri : Artık sadece hissetmekle kalmazsınız ağrılarınız oluşmaya başlamıştır ve ciddi anlamda rahatsız olursunuz. Basur memelerini elinizle içeriye atmak zorunda kalırsınız. İç çamaşırınızda doğrudan kan lekeleri görmeniz mümkündür.


4. Evre Belirtileri : Son evreye gelmişsiniz. Buradan sonrası acillik olmaktır. Tuvalet bile yapamaz hale gelirsiniz. Oturamaz, yatamaz, uyamaz, yürüyemez hale gelirsiniz. Hayat kalitenizi düşürür bu evreye gelmeden önlem almanızı tavsiye ederim.


Son söz olarak şunları söylemek isterim. Basurun belirtilerinden yola çıkarak tedavi yöntemlerini araştırmalısınız. Benim önerdiğim her zaman sitemin de adı olan bitkisel tedavidir. Bitkisel tedavi yöntemi olan üç adım yöntemini okumanızı tavsiye ederim.
Üç Adım Yöntemini anlattığım makaleye ulaşmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Basur Bitkisel Tedavi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...